Complete set

All four Auxiliary Telescopes can be seen at work.

Të drejtat:

ESO/C. Malin

Rreth fotografisë

Id:malin_4767
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Maj 25, 2012, 15:42 CEST
Përmasat:4256 x 2832 px

Rreth objektit

Emri:Auxiliary Telescopes
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,0 MB
Publikim JPEG
1,6 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
130,1 KB
1280x1024
215,7 KB
1600x1200
314,9 KB
1920x1200
383,0 KB
2048x1536
514,8 KB

 

Shih dhe