Marseille 0.36-metre telescope

An image depicting the Marseille 0.36-metre telescope locate in La Silla observatory, Chile.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:marseille-36cm-2
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Mar 23, 2012, 15:57 CET
Përmasat:2088 x 3184 px

Rreth objektit

Emri:La Silla, Marseille 0.36-metre telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:La Silla

Formate Fotografish

JPEG i madh
994,4 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
208,5 KB
1280x1024
308,6 KB
1600x1200
403,1 KB
1920x1200
438,5 KB
2048x1536
572,1 KB

 

Shih dhe