ALMA assembly site and Andes

ESO assembly site and the Andes.

Të drejtat:

ESO/Max Alexander

Rreth fotografisë

Id:max_a077897s
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Pri 9, 2013, 10:53 CEST
Përmasat:5120 x 3407 px

Rreth objektit

Emri:ALMA OSF
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:ALMA

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,8 MB
Publikim JPEG
1,7 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
171,5 KB
1280x1024
277,6 KB
1600x1200
390,5 KB
1920x1200
430,1 KB
2048x1536
621,6 KB

 

Shih dhe