Adjusting delay lines

Juan Pablo Henríquez, a mechanical technician, adjusting the delay lines of the VLTI (Very Large Telescope Interferometer).

Të drejtat:

ESO/Max Alexander

Rreth fotografisë

Id:max_v507336s
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Kor 9, 2012, 18:33 CEST
Përmasat:5120 x 3407 px

Rreth objektit

Emri:Very Large Telescope Interferometer
Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
5,8 MB
Publikim JPEG
5,4 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
367,0 KB
1280x1024
562,7 KB
1600x1200
799,8 KB
1920x1200
966,7 KB
2048x1536
1,2 MB

 

Shih dhe