Paranal Observatory

The Very Large Telescope at the Paranal Observatory in Chile. The image was obtained in November 1999.

Të drejtat:
ESO

Rreth fotografisë

Id:paranal_13-nov1999
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 3, 2009, 23:18 CET
Përmasat:5035 x 5079 px

Rreth objektit

Emri:Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
6,8 MB
Publikim JPEG
7,3 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
324,9 KB
1280x1024
522,4 KB
1600x1200
757,6 KB
1920x1200
909,3 KB
2048x1536
1,2 MB

 

Shih dhe