Paranal Observatory

The Paranal Observatory in the Chilean Atacama Desert in November 1999.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:paranal_16-nov1999
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 3, 2009, 23:18 CET
Përmasat:4983 x 5079 px

Rreth objektit

Emri:Cerro Paranal, Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
7,6 MB
Publikim JPEG
8,0 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
367,9 KB
1280x1024
585,8 KB
1600x1200
844,1 KB
1920x1200
999,3 KB
2048x1536
1,3 MB

 

Shih dhe