Building VISTA, the world’s largest Survey Telescope (historical image)

This is the historical image from the Then and Now comparison Picture of the Week: Building VISTA, the World's Largest Survey Telescope.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:potw1243a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Oct 22, 2012, 10:00 CEST
Përmasat:2901 x 2392 px

Rreth objektit

Emri:Visible and Infrared Survey Telescope for Astronomy
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Survey Telescopes

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,6 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
330,2 KB
1280x1024
494,8 KB
1600x1200
654,8 KB
1920x1200
731,5 KB
2048x1536
929,7 KB

 

Shih dhe