Përshëndetjet e Stinës nga Observatori Jugor Evropian!

Përshëndetjet e Stinës në emër të të gjithëve në Observatorin Jugor Evropian! Ju urojmë Gëzuar Festat dhe viti 2014 qoftë për ju sa më i frytshëm!

Link

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:potw1351a
Gjuha:sq
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Dhj 23, 2013, 10:00 CET
Përmasat:1264 x 721 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified

Formate Fotografish

JPEG i madh
105,8 KB