R Aquarii observed using the New Technology Telescope

R Aquarii observed using the New Technology Telescope in 1991. The white vertical line in the middle is caused by light from the red giant and bright inner nebula saturating the detector.

Të drejtat:

Romano Corradi

Rreth fotografisë

Id:raqr-ntt
Tipi:Vëzhgim
Data e Publikimit:Dhj 14, 2018, 12:00 CET
Përmasat:2040 x 2040 px

Rreth objektit

Emri:R Aquarii
Tipi:Milky Way : Star : Type : Variable
Constellation:Aquarius
Kategori:Stars

Formate Fotografish

JPEG i madh
155,9 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
51,8 KB
1280x1024
73,3 KB
1600x1200
101,9 KB
1920x1200
126,0 KB
2048x1536
136,8 KB

Koordinatat

Position (RA):23 43 49.56
Position (Dec):-15° 17' 6.33"
Field of view:6.50 x 6.50 arcminutes
Orientimi:Veriu është -0.0° majtas vertikales

Ngjyra & filtera

BandaTeleskopi
OptikNew Technology Telescope

 

Shih dhe