Rreth fotografisë

Id:safety-paranal
Tipi:Hartë
Data e Publikimit:Nën 23, 2010, 12:22 CET
Përmasat:4397 x 3994 px

Rreth objektit

Emri:Paranal
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Illustrations
Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,3 MB
Publikim JPEG
1,0 MB

 

Shih dhe