Rreth fotografisë

Id:stefan-seip
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Mar 18, 2013, 12:07 CET
Përmasat:1800 x 1800 px

Rreth objektit

Emri:Photo Ambassador
Tipi:Unspecified : People
Kategori:People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
497,3 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
120,0 KB
1280x1024
193,0 KB
1600x1200
271,9 KB
1920x1200
312,0 KB
2048x1536
411,0 KB

 

Shih dhe