Gazing at the Chilean night sky

The sun sets over the Atacama desert, ready for a night of gazing up at the crisp Chilean night sky and to capture it in Ultra HD quality.

 

Të drejtat:

ESO/B.Tafreshi (twanight.org)

Rreth fotografisë

Id:uhd_img_1300-cc
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Maj 30, 2014, 15:28 CEST
Përmasat:4096 x 6144 px

Rreth objektit

Emri:Atacama Desert
Tipi:Unspecified : Sky Phenomenon : Light Phenomenon : Sunrise-Sunset
Kategori:Chile

Formate Fotografish

JPEG i madh
5,6 MB
Publikim JPEG
3,9 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
197,5 KB
1280x1024
337,7 KB
1600x1200
476,5 KB
1920x1200
549,5 KB
2048x1536
781,7 KB

 

Shih dhe