Atacama moonset

The Moon sinks into the ocean of clouds, distorting its shape before reaching the horizon at La Silla Observatory in the Atacama Desert — taken during the ESO Ultra HD Expedition.

Të drejtat:

Rreth fotografisë

Id:uhd_moonset_crop
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Pri 7, 2014, 18:36 CEST
Përmasat:4532 x 1472 px

Rreth objektit

Emri:Moon
Tipi: Solar System
Solar System : Planet : Satellite
Unspecified : Sky Phenomenon : Light Phenomenon : Rainbow : Moonbow
Kategori:Solar System

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,5 MB
Publikim JPEG
1,8 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
170,4 KB
1280x1024
305,9 KB
1600x1200
458,1 KB
1920x1200
554,1 KB
2048x1536
771,8 KB

 

Shih dhe