The Paranal Residencia

Panoramic view of the Paranal Residencia, taken from the south corner of the building, looking north. The windows of the 108 rooms look west (left on the picture), towards the Pacific Ocean. This award-winning building was designed by German architects Auer+Weber in a partially subterranean L-shape; the use of natural materials and colours allows the Residencia to blend into the Atacama Desert’s landscape. In the background on the left is the Very Large Telescope (VLT) atop Cerro Paranal.

Të drejtat:

ESO/José Francisco Salgado (josefrancisco.org)

Rreth fotografisë

Id:vlt-jfs_7226
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Kor 26, 2010, 17:15 CEST
Përmasat:5375 x 2316 px

Rreth objektit

Emri:Panorama, Paranal, Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
5,1 MB
Publikim JPEG
4,4 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
480,0 KB
1280x1024
775,7 KB
1600x1200
1,1 MB
1920x1200
1,3 MB
2048x1536
1,6 MB

 

Shih dhe