NAOS-CONICA

The VLT NAOS-CONICA provides adaptive optics assisted imaging, imaging polarimetry, coronography and spectroscopy, in the 1-5 microns range. This image was obtained in November 2001.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:vlt-naos-conica1
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 3, 2009, 23:20 CET
Përmasat:5079 x 5138 px

Rreth objektit

Emri:NACO
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Instrument
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
5,4 MB
Publikim JPEG
5,7 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
320,4 KB
1280x1024
486,7 KB
1600x1200
647,1 KB
1920x1200
729,8 KB
2048x1536
962,0 KB

 

Shih dhe