A strong showing at Paranal

The four VLT Unit Telescopes, one of the four VLT Auxiliary Telescopes, and the VST all appear in this photo taken at twilight at Paranal.

Të drejtat:

Enrico Sacchetti/ESO

Rreth fotografisë

Id:vlt_018-cc
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Kor 3, 2015, 15:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann15051
Përmasat:7241 x 3371 px

Rreth objektit

Emri:Very Large Telescope, VLT Unit Telescopes
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
7,5 MB
Publikim JPEG
3,0 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
210,9 KB
1280x1024
343,8 KB
1600x1200
517,0 KB
1920x1200
650,1 KB
2048x1536
887,4 KB

 

Shih dhe