Paranal sunset

A setting Sun over the Pacific ocean casts its final rays towards one of the Very Large Telescope's (VLT) 8.2-metre Unit Telescopes. Located at ESO's Paranal Observatory in northern Chile, the VLT consists of four Unit Telescopes and four 1.8-metre Auxiliary Telescopes.

Të drejtat:

A. Caproni/ESO

Rreth fotografisë

Id:vlt_5997-cc
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Nën 20, 2015, 13:23 CET
Përmasat:4288 x 2848 px

Rreth objektit

Emri:Paranal, Very Large Telescope, VLT Unit Telescopes
Tipi:Unspecified : Sky Phenomenon : Light Phenomenon : Sunrise-Sunset
Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,7 MB
Publikim JPEG
1,4 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
115,1 KB
1280x1024
180,5 KB
1600x1200
260,3 KB
1920x1200
312,9 KB
2048x1536
430,8 KB

 

Shih dhe