A serene and alien setting

The granular, monochrome foreground transitions abruptly into the sweeping, Martian landscape of the Chilean Atacama surrounding Paranal, cast in the fading light of another delicate desert sunset.

Të drejtat:

A. Tudorica/ESO

Rreth fotografisë

Id:vlt_atudorica005
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Jan 16, 2015, 16:10 CET
Përmasat:5184 x 3456 px

Rreth objektit

Emri:Cerro Paranal
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
6,2 MB
Publikim JPEG
5,5 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
330,9 KB
1280x1024
540,2 KB
1600x1200
779,9 KB
1920x1200
910,6 KB
2048x1536
1,2 MB

 

Shih dhe