Interferometry task force December 2005

A group shot of the Interferometry Task Force assembled in 2005 to help refine the interferometry process for the Very Large Telescope Interferometer (VLTI) at Paranal.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:vlti-taskforce
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 3, 2009, 23:21 CET
Përmasat:4296 x 2395 px

Rreth objektit

Emri:Very Large Telescope Interferometer
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Paranal
People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,1 MB
Publikim JPEG
1,9 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
239,6 KB
1280x1024
365,0 KB
1600x1200
512,2 KB
1920x1200
637,4 KB
2048x1536
773,7 KB

 

Shih dhe