The VST

A view of the VLT Survey Telescope (VST) taken during the day, when the dome is closed. The photograph was taken on 31 January 2012.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:vst-high-a
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Maj 25, 2012, 15:13 CEST
Përmasat:2848 x 4272 px

Rreth objektit

Emri:VLT Survey Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Survey Telescopes

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,2 MB
Publikim JPEG
2,8 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
299,7 KB
1280x1024
466,2 KB
1600x1200
632,2 KB
1920x1200
705,7 KB
2048x1536
954,9 KB

 

Shih dhe