Santiago

On January 28, 2013 families interested in astronomy filled the Pablo Neruda amphitheater in Santiago's Metropolitan Park to hear astronomer Juan Cortés explain the unique qualities of the Atacama Large Millimeter/submillimeter Array (ALMA). 

Të drejtat:

Rreth fotografisë

Id:wesson-1552
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Kor 29, 2013, 17:20 CEST
Përmasat:2337 x 2990 px

Rreth objektit

Emri:Santiago
Tipi:Unspecified
Kategori:People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,0 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
225,0 KB
1280x1024
329,6 KB
1600x1200
452,7 KB
1920x1200
543,4 KB
2048x1536
665,1 KB

 

Shih dhe