Zodiacal light seen from Paranal

A glorious starry sky, with a bright column due to zodiacal light, illuminates the desert landscape around Cerro Paranal, home to ESO’s Very Large Telescope (VLT).

Të drejtat:

Rreth fotografisë

Id:zodiacal-light
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Nën 3, 2014, 12:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1435
Përmasat:2000 x 3573 px

Rreth objektit

Emri:Paranal, Zodiacal light
Tipi:Milky Way : Sky Phenomenon : Night Sky : Zodiacal Light
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,2 MB

Wallpaper

1024x768
332,8 KB
1280x1024
532,7 KB
1600x1200
734,7 KB
1920x1200
829,9 KB
2048x1536
1008,3 KB

 

Shih dhe