ALMA radioastronomy manual (English)

This Educational Material is not available for sale.

Të drejtat:

ALMA (ESO/NAOJ/NRAO)/ESO

About the Material

Id:edu_0072
Data e Publikimit:Dhj 6, 2014, 00:24 CET
Gjuha:English

Fotografitë

JPEG i madh
1,5 MB

Files

PDF File
55,2 MB
PDF File
5,4 MB

Shih dhe