Phantom of the Universe Fulldome Trailer

The full show is available on https://www.eso.org/public/videos/potu/

Të drejtat:

Rreth kësaj Videoje

Id:PotU_trailer
Data e Publikimit:Jan 9, 2018, 09:41 CET
Kohëzgjatja:42 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Tipi:Unspecified
Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Broadcast Audio


Shih dhe