ALMA time-lapse pan

A time-lapse pan over ALMA

Të drejtat:

A. Duro/ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:adhemar_duro_03
Data e Publikimit:Qer 4, 2015, 01:32 CEST
Kohëzgjatja:09 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:ALMA

Ultra HD (info)


HD


Large

QT e madhe
3,0 MB

Medium

Flash Mesatar
2,8 MB

For Broadcasters


Shih dhe