ALMA Japanese antenna — 1

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma-almaantja1
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:18 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
3,8 MB

Medium

Flash Mesatar
3,1 MB

Small

QT e vogël
1013,1 KB

For Broadcasters


Shih dhe