ALMA Japanese antenna — 6

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma-almaantja6
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:14 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
2,7 MB

Medium

Flash Mesatar
2,0 MB

Small

Flash i vogël
595,2 KB
QT e vogël
382,5 KB

For Broadcasters


Shih dhe