Chajnantor plateau — 2

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma-almachaj2
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:22 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
4,8 MB

Medium

Flash Mesatar
4,1 MB

Small

QT e vogël
1,2 MB

For Broadcasters


Shih dhe