ALMA Control Room — 2

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma-almactrlroom2
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:11 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
1,9 MB

Medium

Flash Mesatar
1,5 MB

Small

Flash i vogël
749,9 KB
QT e vogël
522,8 KB

For Broadcasters


Shih dhe