ALMA surroundings — 7

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma-almasurround7
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:11 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
2,0 MB

Medium

Flash Mesatar
1,6 MB

Small

Flash i vogël
786,1 KB
QT e vogël
521,8 KB

For Broadcasters


Shih dhe