ALMA laboratory

This fulldome video shows the Atacama Large Millimeter/submillimeter Array (ALMA) Laboratory. The clip was taken during the Fulldome Expedition in Chile.

Të drejtat:

ESO/T.Matsopoulos

Rreth kësaj Videoje

Id:alma-lab-clip3
Data e Publikimit:Qer 19, 2016, 23:06 CEST
Kohëzgjatja:20 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:ALMA
Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe