ALMA Array Operations Site

The Array Operations Site (AOS) Technical Building at the ALMA site, located at 5000 metres altitude on the Chajnantor plateau, in northern Chile.

It is the second highest building in the world.

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma09aos3
Data e Publikimit:Shk 22, 2010, 11:42 CET
Kohëzgjatja:15 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
2,9 MB

Medium

Flash Mesatar
2,5 MB

Small

Flash i vogël
817,9 KB
QT e vogël
766,1 KB

For Broadcasters


Shih dhe