Two antennas for ALMA

Two antennas for ALMA at the Array Operations Site (AOS) in the desert landscape of the Chajnantor plateau in northern Chile.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma09chaj15
Data e Publikimit:Shk 22, 2010, 11:43 CET
Kohëzgjatja:16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
3,2 MB

Medium

Flash Mesatar
2,8 MB

Small

Flash i vogël
829,9 KB
QT e vogël
644,9 KB

For Broadcasters


Shih dhe