Two moving antennas

The movement of two antennas for ALMA at the Array Operations Site (AOS) in the desert landscape of the Chajnantor plateau in northern Chile.

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma09chaj24
Data e Publikimit:Shk 22, 2010, 11:43 CET
Kohëzgjatja:21 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
4,6 MB

Medium

Flash Mesatar
4,0 MB

Small

QT e vogël
1,1 MB

For Broadcasters


Shih dhe