ALMA Headquarters 2011 — 15

The Santiago Central Office headquarters of the Atacama Large Millimeter/submillimeter Array (ALMA)

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma11headquarters15
Data e Publikimit:Mar 4, 2011, 17:47 CET
Kohëzgjatja:06 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
1,6 MB

Medium

Flash Mesatar
1,5 MB

Small

Flash i vogël
578,3 KB
QT e vogël
384,2 KB

For Broadcasters


Shih dhe