Relocation of an ALMA AEM antenna to the OSF (part 8)

Relocation of an ALMA AEM antenna to the OSF (part 8). This video was produced in 2012.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma12antrelocation8
Data e Publikimit:Nën 20, 2012, 10:39 CET
Kohëzgjatja:14 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
2,8 MB

Medium

Flash Mesatar
2,4 MB

Small

QT e vogël
728,2 KB

For Broadcasters


Shih dhe