The ALMA array at the Chajnantor plane (part 6)

The ALMA array at the Chajnantor plane (part 6). This video was produced in 2012.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma12chaj6
Data e Publikimit:Nën 20, 2012, 10:39 CET
Kohëzgjatja:16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
3,3 MB

Medium

Flash Mesatar
2,7 MB

Small

QT e vogël
844,3 KB

For Broadcasters


Shih dhe