Time-lapse sequence of ALMA antennas at Chajnantor (part 3)

Time-lapse sequence of ALMA antennas at Chajnantor (part 3). This video was produced in 2012.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma12chajtimelapse3
Data e Publikimit:Nën 20, 2012, 10:39 CET
Kohëzgjatja:19 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
4,0 MB

Medium

Flash Mesatar
3,4 MB

Small

QT e vogël
993,1 KB

For Broadcasters


Shih dhe