Astronomers at the OSF control room during observations (part 10)

Astronomers at the OSF control room during observations (part 10). This video was produced in 2012.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma12observations10
Data e Publikimit:Nën 20, 2012, 10:39 CET
Kohëzgjatja:11 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
2,0 MB

Medium

Flash Mesatar
1,7 MB

Small

Flash i vogël
806,0 KB
QT e vogël
543,7 KB

For Broadcasters


Shih dhe