Astronomers at the OSF control room during observations (part 11)

Astronomers at the OSF control room during observations (part 11). This video was produced in 2012.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma12observations11
Data e Publikimit:Nën 20, 2012, 10:39 CET
Kohëzgjatja:13 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
2,6 MB

Medium

Flash Mesatar
2,2 MB

Small

QT e vogël
722,8 KB

For Broadcasters


Shih dhe