ALMA antennas at Chajnantor

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma2010chajantn
Data e Publikimit:Maj 17, 2010, 13:58 CEST
Kohëzgjatja:16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
3,3 MB

Medium

Flash Mesatar
2,7 MB

Small

QT e vogël
851,8 KB

For Broadcasters


Shih dhe