Operations Support Facility

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma2010osfg
Data e Publikimit:Maj 17, 2010, 13:58 CEST
Kohëzgjatja:18 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:ALMA OSF
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
3,8 MB

Medium

Flash Mesatar
3,3 MB

Small

QT e vogël
968,0 KB

For Broadcasters


Shih dhe