Operations Support Facility

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:alma2010osfj
Data e Publikimit:Maj 17, 2010, 13:58 CEST
Kohëzgjatja:07 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:ALMA OSF
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
1,9 MB

Medium

Flash Mesatar
1,7 MB

Small

Flash i vogël
803,0 KB
QT e vogël
483,8 KB

For Broadcasters


Shih dhe