Chandra Deep Field South 2

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:astronomy-chandra2
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:18 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Cosmology

HD


Large

QT e madhe
3,7 MB

Medium

Flash Mesatar
3,9 MB

Small

QT e vogël
937,7 KB

For Broadcasters


Shih dhe