The Dumbbell Nebula

he Dumbbell Nebula (also known as Apple Core Nebula, Messier 27, M 27, or NGC 6853) is a planetary nebula in the constellation Vulpecula.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:astronomy-dumbbell
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:18 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Dumbbell Nebula, M 27, Messier 27
Tipi:Milky Way : Nebula : Type : Planetary
Kategori:Nebulae

HD


Large

QT e madhe
2,9 MB

Medium

Flash Mesatar
2,5 MB

Small

Flash i vogël
1005,0 KB
QT e vogël
838,9 KB

For Broadcasters


Shih dhe