The emission nebula N44 in the Large Magellanic Cloud

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:astronomy-n44lmc
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:18 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Nebulae

HD


Large

QT e madhe
3,8 MB

Medium

Flash Mesatar
3,6 MB

Small

QT e vogël
942,0 KB

For Broadcasters


Shih dhe