The starburst galaxy NGC 1313

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:astronomy-ngc1313
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:18 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Galaxies

HD


Large

QT e madhe
3,6 MB

Medium

Flash Mesatar
3,3 MB

Small

QT e vogël
914,4 KB

For Broadcasters


Shih dhe