ESO Movie 06: Paranal – The Best Site for the Largest Telescope

The movie documents the search for the site for the 16-m ESO Very Large Telescope.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:bestsiteforvlt
Data e Publikimit:Gus 6, 2010, 13:37 CEST
Kohëzgjatja:16 m 07 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit


Large

QT e madhe
257,3 MB

Medium

Flash Mesatar
224,1 MB

Small

QT e vogël
61,7 MB

For Broadcasters


Shih dhe