Cactus time-lapse

Timelapse video featuring a cactus, taken during the Fulldome Expedition in Chile.

Të drejtat:

ESO/T.Matsopoulos

Rreth kësaj Videoje

Id:cactus-timalapse-fanis
Data e Publikimit:Qer 20, 2016, 00:30 CEST
Kohëzgjatja:24 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Chile
Tipi:Unspecified
Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe