Looking at the Carina Nebula (fulldome)

This fulldome video shows the beautiful spread of the Carina Nebula. This nebula is one of the largest diffuse nebulae seen in the sky.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:carina-nebula-ps4
Data e Publikimit:Sht 18, 2018, 17:10 CEST
Kohëzgjatja:15 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Carina Nebula
Tipi:Milky Way : Nebula
Kategori:Fulldome
Nebulae

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe